by La Cuisine

Ontstaan

Table Local is een initiatief van La Cuisine uit Zuidhorn. Met La Cuisine bereidden we sinds het najaar van 2020 heerlijke Javaanse gerechten. Op authentieke wijze, voor afhaal en catering. Het was meteen duidelijk dat we onze producten wilden inkopen bij lokale ondernemers. Omdat het verser dan vers is en we bovendien veel niet-duurzaam transport voorkomen. 

Het werd een zoektocht vol aangename verrassingen. We waren onder de indruk van de kwaliteit en variëteit van de producten die we onderweg tegenkwamen. Nooit geweten dat het Westerkwartier zoveel moois en lekkers te bieden had. Veel producten leenden zich echter niet om te worden gebruikt in onze Javaanse gerechten. Toch vonden we het zonde om er niets mee te doen. We wilden ze u simpelweg niet onthouden. Het idee voor Table Local was geboren. 

Table Local staat voor een met zorg samengesteld pakket aan kraakverse producten uit eigen omgeving. Of specifieker: door lokale producten doordacht en gevarieerd samen te brengen creëren we een smaakvolle en ruim gedekte tafel. Met altijd een combinatie van warme, koude, hartige en zoete gerechten. Voor twee, voor het gezin of voor uzelf en uw gasten.