by La Cuisine

Waarom TABLE LOCAL

Of het nu gaat om ontbijt, lunch of diner: samen eten is bij uitstek een sociaal gebeuren. Het zorgt voor verbinding, ontspanning en bovenal veel gezelligheid. Tenminste, zo zou het moeten zijn. Door tijdgebrek en andere prioriteiten lijkt samen eten steeds meer op een race tegen de klok. Helaas!

Table Local wil die ouderwetse gezelligheid terugbrengen en liever nog versterken. Wij zorgen ervoor dat er in een klein kwartier bij u thuis een met smaak gedekte tafel ontstaat. Een tafel die uitnodigt om lang te blijven zitten en de telefoon, televisie of Playstation te laten voor wat ze zijn. 

Wat voor producten u zoal mag verwachten? Dat hangt vooral af van het thema. Inderdaad, de lokale producten worden uitsluitend thematisch samengesteld. Voor Moederdag bijvoorbeeld een ontbijt of hightea, voor Pasen een brunch en voor Oud & Nieuw een gevarieerd aanbod dat perfect past bij de borrel. En zo zijn er meer genietmomenten waarbij Table Local u net dat beetje extra biedt. Samen met lokale ondernemers, uiteraard.